Bayrama SMS'lerin faturası bakan cebinden çıkmış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2006 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, bayram ve kandil günlerinde, basın mensuplarına ve milletvekillerine gönderdiği SMS bedellerini kendisi ödüyormuş.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan'ın ?Tebrik, kutlama, kandil ve bayram mesajlarının ödemesini devlet bütçesinden mi yapıyorsunuzö sorusu üzerine, bütün fatura kayıtlarını çıkardı. Bakan Koç'un bayram ve kandil günlerinde basın mensuplarına ve milletvekillerine gönderdiği mesajların bedellerini kendisinin ödediği anlaşıldı.

?SABİT TEFONDAN MESAJ GÖNDRME 1 ARALIK 2006'DA BAŞLADIö

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özkan'ın sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

?9.4.2006 günü Mevlit Kandili dolayısıyla Bakanlığın Özel Kalem Müdürlüğü telefonları kullanılarak gönderildiği iddia edilen kısa mesajlar internet üzeriden bilgisayar programları kullanlıp gönderilmiş olup, Özel Kalem telefonları mesaj ulaşan kişilerin geri dönmesi için kullanılmıştır. Sabit telefonlarla kısa mesaj gönderim hizmeti Telekom tarafından 1.12.2006 tarihinde başlatılmıştır. Nisan 2006 tarihi sonrası kısı mesaj gönderimlerinin Özem Kalem Müdürlüğü sabit telefonları kullanılarak yapılması mümkün değildir. Bilgisayar programları aracılığıyla gönderilen kısa mesaj bedelleri ise sayın Bakan tarafından ödenmiştir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber