Bozdağ: Umarım haftaya istifa eder

Adalet Bakanı Bozdağ,Konuştu, gitti, umarım haftaya istifa eder, çünkü bu kadar insanın gözünün içine baka baka yalan söyledi ve gitti. Bana tebligat yapılmadı diyor ama tebligat hepsine yapıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Kasım 2016 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozdağ: Umarım haftaya istifa eder

NATO Parlamenterler Asamblesi'nde konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, HDP'li vekillere ayrı bir muamele yapılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Bu sırada salonda bulunan HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir ile Bozdağ arasında "istifa" tartışması yaşandı.

"İNSANLARIN GÖZÜNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEDİ"

Pir'in konuşması devam ederken basın kuruluşlarına yapılan ortak yayın kesildi. Pir, daha sonra Bozdağ'ın cevabını beklemeden salonu terk etti. Bozdağ, Pir'in salonu terk etmesinin ardından cevap sırası kendisine geldiğinde şöyle konuştu:

"Konuştu, gitti, umarım haftaya istifa eder, çünkü bu kadar insanın gözünün içine baka baka yalan söyledi ve gitti. Bana tebligat yapılmadı diyor ama tebligat hepsine yapıldı. Şimdi siz ona inanırsanız benim size yapacağım bir şey yoktur" dedi.

NATO ÜLKELERİNE FETÖ UYARISI

Bozdağ, konuşmasında FETÖ ile ilgili de katılımcı NATO ülkelerinin milletvekillerine şu uyarılarda bulundu:

"Bizim bu noktadaki dostlarımıza uyarılarımızı ve bu örgüte karşı tedbir alma konusundaki taleplerimizi, dost ülkeler değerlendirmezlerse umarım 10 sene sonra bugün Türkiye'nin almak zorunda kaldığı tedbirlerden daha ağırlarını almak zorunda kalmazlar. Çok net söylüyorum; bunların okullarında yetişen kişiler, hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun, emin olun onların kullandığı usul ve yöntemle orada yetiştikten sonra sizin ülkelerinize, anayasanıza, milletinize ve devletinize sadakatten çok, örgüt liderine bağlılıkla hareket edeceklerdir. Türkiye bunu 40 yıllık bir tecrübeden sonra görmüştür."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber