FETÖ tutuklusu polis: ByLock'u blog sandım

İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 25'i tutuklu 29 polis ikinci gün de savunmalarını yapmaya devam etti. İstanbul 22. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada sanıklara Bank Asya, ByLock programı ve FETÖ bağlantıları olup olmadıkları soruldu.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 29 Aralık 2016 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ tutuklusu polis: ByLock'u blog sandım

Ayşegül USTA

Mahkeme başkanıyla bazı sanıklar arasında ilginç diyaloglar
Tutuklu sanık polis Ali Bozan hakkındaki iddiaların WhatsApp yazışmalarından kaynaklandığını, söz konusu yazışmalarda espri yaptığını söyledi. Mahkeme Başkanı Fikret Demir'in, "Görev başındaki polislerin moralini bozacak ne kadar şey varsa hepsini yazmışın" dedi. Bozan ise "O anda dolar 3 lirayı geçti, ben de bilgi amaçlı paylaştım. Saçma tabii" diye konuştu. "FETÖ yurdunda kaldın mı" sorusuna sanık polis, "Yurtta rahattım, üç öğün etli yemek vardı. 10 numara yer. Evde kalsaydım yemeği, çayı ben yapacaktım. Açık söyleyeyim. Ben parasına bakarım, nerede ucuz orada yerim" diye yanıtladı. ByLock kullanıp kullanmadığının sorulması üzerine ise Bozan, "ByLock'u bana sordular ben blog sayfası sandım" dedi.

1 DOLARLAR DÜĞÜNDEN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı Emre Çatalbaş'a evindeki aramada ele geçirilen 11 adet bir dolar soruldu. Çatalbaş, "Babam müzisyendir. Davul zurna çalar. Düğünlerde gelenek haline gelmiştir 1 dolar atılması. Babamda 1 dolarları eve getirdi 'oğlum bunları bozdur harca' dedi" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber