Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı Çanakkale'de

DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Çanakkale'ye ulaştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2017 14:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı Çanakkale'de

"Güçlü Bir Türkiye İçin Evet" kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve "Yeni Türkiye", "Dünya lideri", "Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda" yazılarıyla kaplı otomobiliyle kente geldi.

Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referandumda "evet" kampanyasına destek vermek için 30 Ocak'ta başladığı Türkiye turu kapsamında Çanakkale'ye ulaştığını söyledi.

Bugüne kadar 44 ili ziyaret ettiğini belirten Özavcı, Karadeniz, Doğu, Güneydoğu ve Ege bölgelerinden sonra Çanakkale'ye geldiğini ifade etti.

Türkiye'nin kolay kazanılmadığını dile getiren Özavcı, "Bizler neden 'evet' diyoruz biliyor musunuz? Türkiye'yi biz kolay kazanmadık. Bedel ödedik. Bedeli bedenimizle ödedik. Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi ve gelecekteki insanlar için, çocuklarımız, evlatlarımız için Türkiye'nin büyümesi gerektiğine inanarak 'evet' diyoruz. İnşallah Allah'ın izniyle de biz sandıkta 'evet'i çıkaracağız. Bizler 'evet' dediğimiz gibi vatanını, milletini, bayrağını seven Cumhuriyet Halk Partisine destek veren kardeşlerimizin de 'evet' demesini istiyoruz. Çünkü inanıyorum ki onlar da vatanını, milletini, bayrağını seviyor. Ve onların da 'evet' demesi gerekiyor." diye konuştu.

Erol Özavcı, buradan sonra Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'ni ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Burak Akay

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber