AK Parti'de 'Dönüş' hazırlıkları tamam

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden Genel Başkanlığa seçileceği 3. olağanüstü kongre için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yaklaşık bin 500 delegenin oy kullanacağı kongrede "Reis geri dönüyor", "Dünya lideri, mazlumların sesi" sloganları kullanılacak

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Mayıs 2017 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti'de 'Dönüş' hazırlıkları tamam

Fazlı Şahan

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkanlığa seçileceği 21 Mayıs'taki 3. Olağanüstü kongre için hazırlıklar sürüyor. Kongrede 'Dombra', "Biz hepimiz Türkiye'yiz", "Haydi Anadolu", "Her şey bu millet için" "Bu memleket hepimizin" gibi AK Parti'nin daha önce kullandığı şarkıların yanı sıra kongreye özel müzik çalışması da devam ediyor.

BİN 500 DELEGE OY VERECEK

Yaklaşık bin 500 delegenin oy kullanacağı kongrede daha 'Reis geri dönüyor', 'Dünya lideri, mazlumların sesi', 'Her şey Türkiye için', 'Hep birlikte yeni Türkiye', 'Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan' sloganları ve pankartları yer alacak.

YOL ARKADAŞLIĞI VİDEOSU

Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın 23 yıllık yol arkadaşlığını anlatan videonun da paylaşılacağı belirtiliyor. Kongrede 15 Temmuz darbe girişimi için özel bir video da hazırlandı. Video da halkın darbeye nasıl karşı durduğu gösterilecek. Kongre salonu AK Parti ve Türk bayrakları ile donatılacak. Dev pankartlarla da süslenecek salonda başta Ömer Halisdemir olmak üzere 15 Temmuz şehitlerinin fotoğrafına da yer verilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber