Hasta 'can', şoför anahtar derdinde!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2007 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy'deki bir kazada anahtarını ambulansın içinde unutan şoförün ardından bu kez de İkitelli'de bir ambulans şoförü aynı âkıbete uğradı. Unutulan anahtar, olay yerine 4 ambulansın birden gelmesine sebebiyet verdi. Bütün bunlar yaşanırken; kaza yapan şahsın anne babası ise kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

Edinilen bilgiye göre, Mahmut Bey yolu İSTOÇ ikinci kapısı kavşağında seyir halinde olan Ahmet Altıntaş yönetimindeki 34 LVJ 35 plakalı otobüs, kırmızı ışığın yanması nedeniyle önünde duran bir kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ahmet Altıntaş araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, talihsiz sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışmalara başladı. Bu sırada oğullarının kaza yaptığını duyan anne Yeter ve baba Sadık Altıntaş olay yerine geldi. Acılı aile, ağır şekilde yaralanan oğullarının kurtarılması çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

Bu sırada kaza yerine gelen ambulansın sürücüsü çalışır durumdaki ambulansın kapısını kapattı. Kilitlenen kapılar nedeniyle, kaza yapan Altıntaş'a yaklaşık 15 dakika müdahale edilemedi. Durumu fark eden vatandaşlar, ambulansın anahtarını çıkarmak için uzun süre uğraştı. Camları açmaya çalışan ve kapıları çeken vatandaşların tüm çabalarına rağmen anahtar çıkarılamayınca olay yerine başka ambulans çağrıldı. Bir süre sonra 1 ambulans beklenirken olay yerine 4 ambulansın birden gelmesi görenleri şaşkına çevirdi. Yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkartılan yaralı sürücü, bölgeye gelen 4 ambulanstan biriyle hastaneye kaldırıldı.

Basın mensubunun sorusu üzerine "Unuttum, ne yapayım, daha yaralı çıkartılmadı" diyen ambulans sürücüsü, "Yaralı çıkartılmış olsaydı ne olurdu?" sorusu üzerine ise "Diğer ambulansları çağırdık yoldalar. Eğer çıkartılsaydı camı kıracaktım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber