Öğrenci harç yapıyor, öğretmen duvar örüyor

Haber Giriş : 20 Haziran 2007 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Çotlu Köyü İlköğretim Okulu'nun çok amaçlı tiyatro ve gösteri merkezi inşaatında öğrenciler öğretmenleriyle birlikte çalışıyor.

Okul müdürü Fatih Gülnar ve müdür yardımcısı Saadet Doğan öğretmenler Beytullah Karaboy, Nazım Özveren ve Sedat Çömlekçioğlu proje için iş adamları Mustafa Tuncel, Ömer Ersinadım ve Ata Mustafa Filik'ten malzeme yardımında bulundular. Malzemeler geldikten sonra okul müdürü Gülnar, şalvar giyip kasket taktıktan sonra diğer öğretmen arkadaşları ve öğrencilerle birlikte işe koyuldu. Gülnar, yapılan inşaatta iş adamlarından, köy halkına, öğretmeninden öğrencisine kadar herkesin bir emeği olduğunu belirterek,"Öğrencilerimizin kimi harca, kimi duvar örmeye, kimi çimento taşımaya yardım etti. Öyle bir birlik ve dayanışma sergiledik ki gerçekten gözlerimiz doldu. Yaz tatiline girmemize rağmen öğretmenler ve öğrencilerimiz hala çalışıyoruz" dedi.

Gülnar halen inşaatı devam eden ve az eksiği kalan çok amaçlı tiyatro ve gösteri merkezinin bölgedeki hiçbir okulda örneğinin bulunmadığını söyleyerek, "Öğrencilerimiz beden eğitimi dersleri, spor ve kültür aktivitelerinde artık bu merkezimizden faydalanacaklar. Ayrıca köy halkı düğün, sünnet törenlerini ve sinevizyon gösterilerini bu merkezimizde yapabilecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber