Bağımsız aday, eşek sırtında oy istedi

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 24 Haziran 2007 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel seçimlere sayılı günler kala parti liderleri, bir partiden aday olanların yanı sıra bağımsız adayların da çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

"Biz fırıldak değiliz", "Bu tekere çomak sokmayın" gibi sloganları ile siyasete hamamda yaptığı basın toplantısı ile soyunduğunu belirten bağımsız milletvekili adayı, bu kez eşek sırtında gezip seçmenden oy istedi.

Bağımsız milletvekili adayı Abdurahman Boztaş, 5 Ocak meydanında önce kendine özgü iki elini kafasının üzerinde birleştirip hareketini yaptı daha sonra giydiği şalvar, 8 köşe kasket ile traktöre bindi. Traktörden indikten sonra eşeğin sırtına binen Boztaş, vatandaşların meraklı bakışları arasında Çakmak Caddesi'nde dolaşarak seçmenden oy istedi. Boztaş'ı tanıyanlar hareketini yapıp alkışlayarak desteklerini ortaya koydu.

İşçi, memur kesimine bol bol vaatte bulunan Boztaş, asıl amacının, "Teknolojiyi kullanırken, teknolojiye geçerken kendi öz değerlerimizi unutmama gerektiği" mesajını vermek olduğunu söyledi. Çukurova Bölgesinin özellikle tarımda büyük sıkıntı yaşadığını belirten Boztaş, şalvar ve kasketi giyip köylü kılığına büründüğünü ve bu kesimin sorunlarını dile getirdiğini ifade etti. Zaman zaman eşekten inip beraber yürüyen Boztaş, ilerleyen günlerde ilginç seçim propagandalarının devam edeceğini de kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber