TEB bayram kredisinde faizi yüzde 1'e indirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2007 08:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bİreysel kredilerde bayram rekabeti sürüyor. TEB, bireysel ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'e çekti. TEB, 5 bin YTL'ye kadar 12 ay vadeli ihtiyaç kredilerinde yüzde 1 faiz uygulayacak. Bireysel kredi faiz oranlarında özellikle son dönemde ciddi bir rekabet olduğunun altını çizen TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, ?TEB olarak biz de bu rekabetin içinde yer alıyor, hatta oranlarımızla liderliğe oynuyoruz? dedi.

HALKBANK'TA FAİZ YÜZDE 1.25

Halk Bankası, ?Erken Gelen Bayram Kredisi''nde daha az limit ve daha kısa vadelerde kredi kullanmak isteyenlere, yüzde 1,25 faiz oranından

3 bin YTL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Halk Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, tüketicilerin Ramazan Bayramı ihtiyaçlarını düşünerek 2005 yılında hayata geçirdiği ?Erken Gelen Bayram'' adlı tüketici kredisinde değişiklikler yaptığı bildirildi. Açıklamada, bir süre önce tüketicilere sunulan ve 10 bin YTL'ye kadar yüzde 1.39 faiz oranı ile hazırlanan bayram kredisinden faydalanmak isteyenlerin, 3 bin YTL'nin altındaki ve 6 aydan kısa vadeli ihtiyaçları için özel bir faiz indirimi kazandıkları ve yüzde 1.39 yerine yüzde 1.25 faiz oranından kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber