Belediye başkanı cinayetten gözaltına alındı

Haber Giriş : 05 Ekim 2004 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'nin Kırmıtlı Beldesi'nde, 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak belediye başkanı Ali Murtaza D'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kırmıtlı Beldesi'nde, eski belediye başkanı Erdal Ünlü (40) ile mevcut belediye başkanı Ali Murtaza D'nin ailesi arasında, 28 Mart seçimleri öncesinde başlayan husumet nedeniyle dün meydana gelen silahlı çatışma olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yetkililer, olayda babası ölen belediye başkanı Ali Murtaza D'nin yakalandığını ve sorgulamasının sürdüğünü, zanlılar Mükremin D. ve Ali D'nin yakalanmasına çalışıldığını bildirdiler.

Olayın beldedeki kahvehanede oturan Ali Murtaza D'nin yakınları ile yoldan geçen Ünlü ailesinin mensuplarının birbirlerine sözlü sataşmalarıyla başladığı ve ardından karşılıklı olarak ateş edildiği kaydedildi.

Olayda Remzi D. (70) ve Erdal Ünlü ölmüş, yaralılar Ali Ünal (35), Hakan D. (30), İnan Ünlü (60) ve Remzi D'nin eşi Zeynep, Osmaniye Devlet ile Özel İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Bu arada, CHP'li Ali Murtaza D'den önce, dünkü olayda hayatını kaybeden Erdal Ünlü'nün ağabeyi Necdet Ünlü'nün belediye başkanı olduğu öğrenildi.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber