İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi başkanlıktan alındı, kampanya başlattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2008 07:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sınıf başkanlığından haksız bir şekilde alındığını öne süren Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Mahmut Tuzan, başkanlığa dönmek için afiş, telefon ve SMS yoluyla kampanya başlattı.

Tuzan (10), arkadaşlarını rahatsız ederek görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle sınıf öğretmeni tarafından görevden alındı.




Görevden alınmasını haksızlık olarak gören Tuzan, Cizre'deki birçok iş yerinin camına, resmi ile okul müdürünün telefonunun bulunduğu (2007-2008 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde sınıf başkanı iken haksız yere görevden alındım. Sınıf başkanlığına tekrar seçilmem için kampanya başlatıyorum) yazılı afişler astı. Tuzan'a, vatandaşlar destek mesajları yollamaya başladı.




Tuzan, AA'ya yaptığı açıklamada da, ?Ben çok adil ve arkadaşlarımı çok seven biriydim. Haksız bir şekilde görevden alındım. Bunun için tekrar sınıf başkanlığına seçilmek istiyorum, arkadaşlarımı seviyorum ve herkesten okul müdürüne sms atarak bana destek vermelerini bekliyorum? dedi













Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber