PTT görevlisi polise zor anlar yaşattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2008 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de en işlek mekânlarından olan Asarcıklı Caddesi üzerindeki bir işyerinin önüne bırakılan şüpheli valiz, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Bir PTT görevlisinin, güvenlik şeridi altına alınan bölgedeki işyerlerine mektup götürmek istemesi zor anlar yaşanmasına yolaçtı.

Alınan bilgiye göre, devriye görevi yapan Odunpazarı Belediyesi zabıta ekipleri, Asarcıklı Caddesi üzerindeki bir işyerinin önündeki elektrik trafosunun dibinde valiz olduğunu gördü. Valizin sahibinin olmadığını tespit eden zabıta, durumu hemen polise bildirdi. Yaklaşık 20 dakika sonra verilen adrese gelen polis, şüpheli valizi güvenlik kordonuna aldı. Caddeyi yaya geçişine kapatan polis, çevredeki işyerlerindeki insanları da dışarıya çıkardı.

Bu arada, olayı duyan çok sayıda vatandaş bölgeye gelerek olup bitenleri meraklı gözlerle izlemeye başladı. Bazı vatandaşlar ise alınan güvenlik tedbirlerini ihlal ederek bölgeden geçmek istedi. Özellikle bir PTT çalışanının, güvenlik şeridini hiçe sayarak şüpheli valizin bulunduğu alandaki işyerlerine posta götürmek istemesi polisin tepkisine sebep oldu. Bunun üzerine polis ile PTT çalışanı arasında tartışma çıktı. Polis, kısa süreli sözlü tartışmanın ardından PTT çalışanını bölgeden uzaklaştırdı. Alınan güvenlik tedbirlerinden 15 dakika sonra da olay yerine bomba imha uzmanı ekipleri geldi.

Özel tasarımlı elbisesini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli valizde yaptığı incelemede, içinde çarşaf ve havlu olduğunu belirledi. Polis, şüpheli çantayı alarak karakola götürdü, ardından cadde yayalara açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber