KEY sırasında bıçakla yaralama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2008 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de Konut Edindirme Yardımının (KEY) tasfiyesi kapsamında yapılan ödemeyi almak için kuyrukta bekleyen iki kişi arasında, bisiklete çarpma yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, KEY ödemesini almak isteyen Nuri D. (59) Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'ndeki Ziraat Bankası Özel İşlem Merkezi Şubesi'ne geldi. Şubeye bisikletiyle gelen Nuri D, bisikletini yakındaki bir ağacın yanına bıraktı.

Ali Çakıroğlu da (48) KEY ödemesini almak için aynı şubeye motosikletiyle geldi. Şube önünde uzun kuyruk olduğunu gören Çakıroğlu, motosikletiyle şube önünden ayrılırken Nuri D'nin bisikletine çarptı. Çakıroğlu ve Nuri D. arasında "bisiklete çarpma" meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Nuri D, bıçakla Çakıroğlu'nu karın boşluğundan yaraladı. Yaralanan Çakıroğlu, ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden bisikletiyle uzaklaşan Nuri D, kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Nuri D, sağlık kontrolü için Eskişehir Devlet Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber