Taburcu edildikten 1 saat sonra öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2008 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de göğüs ve sırt ağrıları nedeniyle Bornova Türkan Özilhan Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesine giden, ağrı kesici iğne vurulup evine gönderilen fabrika işçisi 1 saat sonra öldü.

Alınan bilgiye göre, göğüs ve sırtındaki ağrılar nedeniyle eşi Işıl Solmaz tarafından Bornova Türkan Özilhan Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesine götürülen Şerif Solmaz'a (39) ağrı kesici iğne yapıldı. Eşi tarafından eve götürülen Şerif Solmaz, yaklaşık 1 saat sonra fenalaştı. Işıl Solmaz'ın haber vermesi üzerine eve gelen 112 ambulansında görevli doktorun yaptığı kontrolde, Şerif Solmaz'ın öldüğü belirlendi.

Şerif Solmaz'ın eşi Işıl Solmaz evine gelen gazetecilere, göğüs ve sırt ağrıları nedeniyle hastaneye götürdüğü kocasının ağrı kesici iğne vurulduktan sonra taburcu edildiğini, yaklaşık 1 saat sonra da fenalaşarak öldüğünü söyledi. Bir çocuk annesi Solmaz, ''15 yıllık eşim ihmal sonucu öldü, sorumlular hakkında savcılığa başvurup şikayetçi olacağım'' dedi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Şerif Solmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Hastane yetkilileri ise günde 350-400 hastaya bakıldığını, son iki günde hastanede herhangi bir ölüm olayının yaşanmadığını bildirdiler. Hastanın hastaneden ayrıldıktan sonraki akibetini bilemeyeceklerini belirten yetkililer, böyle bir olayın olduğu yönünde duyum almadıklarını kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber