Mahkum taşıyan araç kaza yaptı: 3'ü mahkum 7'si asker yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2008 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tedavi için hastaneye mahkum götüren cezaevi aracının dönüş yolunda yaptığı kazada 3'ü mahkum 7'si asker 10 kişi yaralandı. Kaza sonrası Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı mahkum ve askerlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; hastaneye götüren 34 YJ 8327 plakalı cezaevi aracı işlemlerin yapılmasının ardından dönüşe geçti. Hızının 80 kilometre civarında olduğu öğrenilen araç E-5 Karayolu Silivri çıkışı mevkiinde sol rotunun kırılması sebebiyle hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bariyerlere çarpan cezaevi aracı ancak yan yatarak durabildi. Kazada mahkumlardan Veysi Ahat, Mustafa Yılmaz ve Ramazan Okay ve Jandarma Astsubay Çavuşlar Tolga Kıymak, Turan Alcan, Jandarma Çavuş Nurettin Sırtlan, Jandarma Onbaşı Ercan Ayverdi, Jandarrma Onbaşı Orhan Demirbilek, Jandarma Er Hayati Yeliz, Jandarma Er Sezgin Aygün, Jandarma Er Mahmut Çağlar yaralandı. Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı asker ve mahkumların durumlarının iyi olduğu ancak yaralı askerlerden bir tanesinin ise vücudunda oluşan kırıklar sebebiyle Özel Onur Hastanesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.

Kazanın ardından cezaevi aracı çok kısa süre içinde yoldan kaldırıldı. Olay yerine gelen çok sayıda jandarma ekibi çalışma başlattı. Kaza yapan aractan yola akan motor yağıda belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Kaza sonrası Jandarma ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber