Son mağduru CHP'li vekil

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 02 Kasım 2008 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sekiz ayrı kimlikle davet ve açılışlarda hırsızlık yaptığı için adı ?Protokol Hırzısı'na çıkan ve 6 yıldır aranan Kartal D, son işinde CHP Milletvekili Çetin Soysal'ın cüzdanını çalıp, kredi kartıyla 13 bin YTL'lik alışveriş yapınca yakalandı.

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal 18 Ekim'de Beşiktaş Spor Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın Beşiktaş'ta yapılan heykelinin açılışına katıldı. 21 Ekim'de hesabında yüklü miktarda kullanılması üzerine banka Soysal'ı arayarak 13 bin YTL'lik alışveriş yapıp yapmadığını sordu. Bankanın ikazı üzerine kredi kartının ve TBMM kartının olmadığını farkeden milletvekili Çetin Soysal polise başvurdu. Kredi kartını teknik takibe alan Beşiktaş Asayiş Büro polisleri kredi kartıyla alışveriş yapıldığını tespit etti.

PLAZMA TV SİPARİŞİ VERDİ

Kamera kayıtları incelendiğinde görüntüdeki kişinin sahte kimliklerle hırsızlık yapan Kartal D. olduğu belirlendi. Kartal D. Çetin Soysal'ın kartıyla 1 adet cep telefonu, 20 adet 100'lük kontör, 30 tane çeyrek altın, 1 adet Trabzon hasır bileziğiyle birlikte 13 bin YTL harcadı. Bir de plazma televizyon siparişi veren Kartal D. irtibat olarak da cep numarasını bıraktı.

AİLESİ DE GERÇEK İSMİNİ BİLMİYOR

Polİs cep telefon rumarasını tespit edince baz istasyonundan nerede olduğunu belirledi. Şişli'deki evine yapılan operasyonda Kartal D. ?Ayhan Ağaoğlu' isimli sahte kimliğiyle yakalandı. 8 ayrı sahte kimlik kullanan Kartal D. polis tarafından 2002 yılından beri aranıyor. Özellikle seçkin ve tanınmış isimlerin katıldığı davet ve açılışları takip ettiği için adı ?Protokol Hırsızı'na çıkan Kartal D.gittiği yerlerde yankesicilik yapıyor. Kartal D.'nin adı Kırklareli'nde işlenen bir cinayete de karıştı. D.'nin ailesinin bile yakalanana kadar gerçek ismini bilmediği ortaya çıktı. ÖZKAN TAMİRAK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber