Filistin için Ankara'da düzenlenecek eyleme herkes davetli

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ocak 2009 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazze'de yaşanan katliamı, ambargoyu protesto etmek için Ankara'da Cumartesi günü büyük bir protesto gösterisi düzenlenecek.

"Bizler, İsrail'in uluslar arası hukuku hiçe saydığını, uluslar arası toplum ve mekanizmaların, kendi çıkar ve politik amaçlarından dolayı da bu acımasızlığa sessiz kaldıklarına şahit olmaktayız. Sözde uygar dünyanın devletlerinden Filistin'deki bu vahşete dur diyecek cesur bir sesin çıkmadığını üzülerek görmekteyiz.Gazze halkına uygulanan bu katliama dur demek vicdan sahibi her insan için bir insanlık görevidir. Bu nedenle Gazze'deki vahşetin bir an önce durdurulması için sesimizi yükseltmeliyiz." diyen Ankara Filistin Dayanışma Platformu 03.12.2008 Cumartesi günü saat 12.00'de Kocatepe Camiinde gıyabi cenaze namazı kılacak ve ardından da saat 13.00'de Abdi İpekçi Parkında dayanışma mitingi düzenleyecek.

Ankara'daki tüm memurların da davet edildiği eylemle ilgili olarak Ankara Filistin Dayanışma Platformu "insanlık onurunu yüreklerinde taşıyan erdemli, duyarlı, insaf sahibi bütün halkımızı bu insanlık dışı vahşete sessiz kalmamaya çağırıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber