İcra avukatına adliye önünde silahlı saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2009 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir avukat, icra dosyası yüzünden tartıştığı kişi tarafından adliye önünde tabancayla vurularak yaralandı.

Hakkında icra dosyası bulunan iş adamı Yaşar H, dosyayı takip eden avukat Hüseyin Arıcan'ı telefonla arayarak görüşme talebinde bulundu. Adliyede olduğunu söyleyen avukat Arıcan, burada buluşmayı teklif etti. Adliye önüne gelen Yaşar H. ile avukat Hüseyin Arıcan, bir süre Yaşar H'ye ait 07 NM 101 plakalı otomobilin içinde görüştü. Görüşmenin tartışmaya dönüşmesi üzerine Yaşar H. üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çıkararak, avukat Hüseyin Arıcan'ın bacağına ateş etti ve Arıcan'ı otomobilden indirerek kaçtı.

Sol bacağından yaralanan avukat Hüseyin Arıcan, çevredekiler tarafından Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesine kaldırıldı. Hüseyin Arıcan'ın ayak kemiğinde parçalanma olduğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Zanlı Yaşar H. de, olaydan kısa bir süre sonra Alanya Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Alanya'da disko ve bar işletmeciliği yapan Yaşar H'nin sorgusu sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber