Başbakanlık'tan kabine revizyonu açıklaması

Haber Giriş : 22 Nisan 2009 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunacağı iddiası, başkentte hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Erdoğan, bugünkü programı kapsamında önce İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile AK Parti Genel Merkezi'nde görüştü. Bir süre Genel Merkez'deki makamında çalışan Erdoğan, daha sonra partiden ayrıldı. Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile saat 18.30'da planlanan haftalık olağan görüşmesi için Genel Merkez'den 1 saat erken ayrılması, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Kabine revizyonu için bu hafta Çankaya Köşkü'ne çıkması beklenen Erdoğan'ın akşam saatlerinde Köşk'e çıkacağı iddiasının ortaya atılması üzerine basın mensupları Erdoğan'ın konvoyunu adım adım takip etti. Başbakan Erdoğan'ın makam aracının yönü Çankaya Köşkü yerine tam karşısında bulunan Başbakanlık Resmi Konutu'na yöneldi. Erdoğan'ın Orgeneral Başbuğ ile görüşmesi bekleniyor.Öte yandan, Başbakanlık Basın Merkezi akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan'ın kabine revizyonu için Köşk'ten randevu almadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber