Alkollü sürücü polis aracına çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2009 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 400 promil alkollü sürücü otomobili ile kendisini durdurmak isteyen polis aracına ve park halindeki bir otomobile çarptı.

Polise zor anlar yaşatan alkollü sürücünün araçlara çarpması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Tekeler Mahallesi'nde bir otomobil sürücüsünün alkollü şekilde araç kullandığını gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Alkollü sürücünün kullandığı otomobil ile bazı araçlara çarparak zarar verdiği ve diğer araç sürücülerine zor anlar yaşattığının bildirilmesi üzerine polis, alkollü sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Polis, Adanan Menderes Caddesi'nde alış veriş yaptıktan sonra 54 YH 838 plakalı otomobiline binerek gitmek isteyen alkollü sürücü Sinan Y'ye müdahale ettti. Polisin ikazlarına aldırış etmeyen sürücü, aracıyla kaçmak isterken önce önünde park halinde bulunan bir otomobile ardından geri manevra yaparak polis aracına çarptı. Bu sırada sivil bir polis memuru alkollü sürücünün aracına binerek kontak anahtarını aldı. Güçlükle etkisiz hale getirilen sürücü gözaltına alındı.

Yapılan kontrolde 400 promil alkollü çıkan Sinan Y'nin ehliyetine daha önce alkollü araç kullandığı gerekçesiyle el konulduğu belirlendi. Alkollü sürücünün otomobili çekici ile emniyet garajına götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber