Bahçeli'den sert sözler

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Ekim 2009 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde konuştu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

- MHP'li lider Devlet Bahçeli partisinin il kongresinden konuşuyor.

- Dava arkadaşlarım her şeyi takip ediyorsunuz her şeyin farkındasınız, bazen tilkileri uzaktan seyredip onu bozkurt sanıyorsunuz.

- Bu tilkileri fark ediniz ve bozkurt yerine koymayınız. Bugünkü AKP yönetimi çok alçakça MHP'ye saldırıyor. Biz imkan sahibi olmuşlar MHP'nin direncini kırmaya çalışıyorlar.

- Erdoğan ve hiç kimse "MHP aç ve çapulcular ordusudur, başkanını kırıntılarla besleyin" diyemez. Bu sözün her harfini kendisine tek tek ve kat kat yedireceğim. Nereye gidersen git bozkurtların nefesi ensende olacaktır.

- Kardeş olarak her türlü sevinçle birlikte olduğumuz İstanbul'da, İzmir'de, Aydın'da ve Türkiye'nin birçok yerinden

- Ne PKK ne de AKP. Güneydoğu'da bugün aldıkları oylar kalıcı değillerdir. Günü geldiğinde nereye çalıştıklarını sizler de göreceksiniz. Ama ben inanıyorum ki 1991 programını uygulamaya koyuyorsun.

- MHP, PKK, ABD, AB üçlüsünün kurduğu ihanet çemberi içinde olmayacaktır. Sayın başbakan neden kaçıyorsun, görüş kameralar önünde. 1989 anlaşmasını sorsunlar sana bakalım ne cevap vereceksin.

- Siyasete atıldıkları günden beri havada karada sürekli kameraların önündeler. Kamerasız bir iş yapmıyorlar. Peki CHP'nin kamerasından neden korkuyorsun.

- Birileri "DTP dururken, AKP ile uğraşmak doğru mudur" diyor. Bozkurtların arasına karışmış bir tilki aklı sıra bunu söylüyor. PKK'nın ne olduğu biliniyor, DTP'nin nasıl yandaş olduğu biliniyor. Ama yeşerdikleri yer AKP'dir. AKP nerdedir. AKP'nin iktidardan alınması lazımdır.

- MHP olarak sokakta olmayacağız, bir etnik çatışmanın tarafı olmayacağız. Bir ülkücünün burnu kanamadan çalışacağız, millerin iradesini alarak iktidar olacağız. Bölücülüğü tahrik edenlerle hesabımız var, bu hesap görülecek. Anayasa ve yasa çerçevesinde mutlaka hesabı görülecektir. Ama bunun için iktidar olmak lazımdır. Son söz milletindir, son söz milliyetçi hareketindir.

- Tuzağa düşmeyeceksiniz. Telefonları dinleyeceğine, terörle mücadele et. Her kim ki "bunlar Kürt açılımı yapıyor" "biz de Türk açılımı" yapalım diyerek haklı cereyana getiren beyinler sussun. Kimse ukalalık yapmasın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber