Lise öğrencileri birbirine girdi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ekim 2009 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ŞANLIURFA'daki 2 ayrı lisenin öğrencileri arasında başlayan tartışma, büyüyüp yaklaşık 30 öğrencinin katılımıyla kavgaya dönüştü.

Lise 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Emin Çerik karın ve bacağından bıçaklandı. Çerik, hastaneye götürülürken, polisler kavgaya karıştığı ileri sürülen bazı öğrencileri gözaltına aldı. Çerik'i kimin bıçakladığı belirlenmeye çalışılıyor.

Olay, bugün öğle saatlerinde İpekyol Mahallesi'nde bulunan Davut Zeki Akpınar Lisesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, TOKİ Lisesi ile Davut Zeki Akpınar Lisesi öğrencileri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma, 2 lisenin yaklaşık 30 kişinin katılımıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Birbirine tekme- tokat vuran öğrencilerden Davut Zeki Akpınar Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Emin Çerik kimliği saptanamayan bir kişi tarafından karın ve bacağından bıçaklandı.

Kanlar içerisinde yere yığılan Çerik, olay yerinden ticari bir taksi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülürken, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler ise kavgaya karıştığı ileri sürülen bazı öğrencileri gözaltına aldı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı öğrenci Çerik ise kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandığını söyledi. Çerik'in tedavisi sürerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber