Emniyet Müdürlüğü önünde meydan dayağı! / video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2009 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada 1 şahıs feci şekilde dövülme anı kameralara böyle yansıdı.

İncili Pınar Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü kendilerini kovalayan şahıslardan kaçmak için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde durdu. Akraba oldukları tahmin edilen İbrahim B. ve diğer şahıslar arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü.



Aracından indirilen İbrahim B. kendisini kovalayan şahıslar tarafından feci şekilde dövüldü. Kameralara yansıyan meydan dayağında kanlar içinde kalan şahıs yere yığıldı. Emniyet Müdürlüğü Önünde nöbet bekleyen nöbetçi ise olaya müdahale edemezken durumu telefonla polis ekiplerine bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü önünde olmasına rağmen kavgayı sürdüren şahıslar, darp edilen şahıs yere yığıldıktan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri olaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin götürülmesinin ardından yaralı gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber