Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mart 2010 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 10.00'da Fas'ın Ankara Büyükelçisi Mohamed Lotfi Aouad'i kabul edecek. Şahin, saat 11.00'de TBMM Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin, Çanakkale Zaferi dolayısıyla tören salonunda yapacakları gösteriyi izleyecek. TBMM Başkanı Şahin, saat 15.00'te ise, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetim Derneği Başkanı Taner Uran ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Helikopter Kazasını Araştırma Komisyonu saat 10.00'da, TBMM Madencilik Sektörünün Sorunlarını Araştırma Komisyonu saat 10.30'da, TBMM Kayıp Çocukları Araştırma Komisyonu ise saat 15.30'da toplanacak.

TBMM Adalet Komisyonu, saat 10.30"da toplanarak, kamuoyunda ''polise taş atan çocuklar düzenlemesi'' olarak tanımlanan, Terörle Mücadele Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören yasa tasarısını görüşecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Anayasa Komisyonu'nda, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Milletvekili Seçimi Kanunu'nda değişiklik öngören kanun teklifi ele alınacak.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Kamu Hastane Birlikleri Pilot Uygulama Hakkında Kanun Tasarısı üzerindeki görüşmelere

devam edecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Çevre ile Tarım Komisyonlarında, Maden Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarı görüşülecek.

TBMM AB Uyum Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu Tasarısı ele alınacak.

DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda Biyogüvenlik Kanunu Tasarısı üzerindeki görüşmelere devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber