Adalet Bakanlığı, 2010 yılında komisyonlar arası tayin yapacak mı? (2)

Kamu kurumlarının yapmış oldukları uygulamalar; kurumlarında çalışan personel ve toplum tarafından benimsenmiş ise kurumlarında çalışan personelin ve toplumun nazarında ki saygınlığı ile doğru orantılıdır. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü personeline yönelik tayin sorununu, komisyonlar arası tayin yaparak tayin konusu sürümcemede kalmış olan bir çok Adalet Bakanlığı Personelinin sorunları çözüme kavuşmuştur. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mayıs 2010 01:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce "Adalet Bakanlığı, 2010 yılında komisyonlar arası tayin yapacak mı?" konulu yazımızda da tayin konusunda sorun yaşayan Adalet Bakanlığı personeli için komisyonlar arası tayin ilanının ne kadar önemli olduğuna değinmiştik. Fakat yazımızın yayımlandığı tarihten sonra konuya yönelik, Adalet Bakanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevlere Genel Müdürlüğü 07.05.2010 tarihinde tayin talebinde bulunmak isteyen personeline yönelik duyuru yapmıştır.

3717 Sayılı Yasanın halen çözülememiş olması, gerek hafta sonları gerekse dini veya diğer tatil günlerini ailesi ile değil de Adliye ortamında çalışarak geçiren, çalışmış olduğu ortamın fiziki yetersizliği ve daha bir çok sorunları ile başbaşa bırakılmış olan adliye personeli, tayin konusunda Bakanlığının yapmış olduğu Komisyonlar arası Tayinin tekrar yapılmasını ve devamlı hale gelmesini böylece içinde bulunduğu sorunlardan tayin sorununu kısmende olsa çözüme kavuşturulmasını istemektedir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevlere Genel Müdürlüğü'nün 07.05.2010 tarihinde yapmış olduğu duyurusunun benzerini Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün de yapmasını dileğiyle.

Memurlar.Net Adalet Personeli Bölümü Editörleri
'ÇOTANAK' ve ergun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber