27 yıl kırmızı bültenle arandım, 'Evet' diyeceğim

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Eylül 2010 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 YIL KIRMIZI BÜLTENLE ARANDIM ?EVET? DİYECEĞİM

27 yılını kırmızı bültenle aranarak geçiren 12 Eylül mağduru ülkücü Necati Şahin, referandumda ?evet? oyu kullanacağını açıkladı.

Anayasa değişiklik paketinin insan haklarından yana birçok problemi çözeceğine inandığını belirten Şahin, ?Değişikliğin çocuklarımız için iyi bir gelecek sağlayacağına inanarak ?evet' diyorum? şeklinde konuştu.

İşkenceleri Sayın Bahçeli iyi bilir

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ?evet? oyu kullanan ülkücüleri eleştirmesini anlayamadığını belirten Şahin, ?Sayın Bahçeli'yi Allah'a havale ediyorum. 54 yaşındayım, ömrümün 27 yılını kaçak, kırmızı bültenle aranarak geçirdim. Zaten MHP bizim MHP'miz olmaktan çok uzak. Kim kime neyi dayatmaya çalışıyor anlamış değilim? dedi.

12 Eylül döneminde yaşadıklarını düşünmek dahi istemediğini ifade eden Şahin, ?O işkenceleri Sayın Bahçeli ve yeni nesil ülkücülere sormak daha akılcı olacaktır. Onlar daha iyi bilir? şeklinde konuştu.

Yüzde 60 evet çıkar

CHP'nin genel affı gündeme getirmesini olumsuz ve seviyesiz bir seçim yatırımı olarak gördüğünü ifade eden Şahin, ?Aklıma Murat Karayalçın'lı, Erdal İnönü'lü SHP geliyor? diye konuştu.

Necati Şahin, BDP'nin boykotunun başarılı olamayacağını altını çizerek, ?Kesinlikle başarılı olmaz. Bunlar bir avuç dış destekli hain, halk yanlarında değil. Almış oldukları oylar da korku oyları? değerlendirmesinde bulundu.

Tüm olumsuz propagandalara rağmen evet oylarının yüzde 60'ın üzerinde olacağını belirten Şahin, ?Güzel ülkeme, yüce Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Başak Medya Ajans

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber