Uşak Belediye Başkanı Erdoğan'ın üç yardımcısı istifa etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2010 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

UŞAK Belediye Başkanı MHP'li Ali Erdoğan'ın partisinden istifasının ardından, yardımcıları Mustafa Gündüz, Muhammet Gür ve Ömer Oktay Akarca görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Üç belediye başkan yardımcısının partilerinden gelen talep üzerine görevlerinden istifa ettikleri açıklandı.

Referandum'da ?evet' oyu kullanan ve partisinin Uşak İl Başkanı Dr. Metin Deniz Savaş tarafından seçim vaatlerini yerine getirmediği için eleştirilince geçen pazartesi günü MHP'yle yolunu ayırmak zorunda kalan Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı yardımcıları da yalnız bıraktı. Bağımsız olarak görevine devam eden Başkan Erdoğan'ın, yardımları Mustafa Gündüz, Muhammet Gür ve Ömer Oktay Akarca partilerinin isteği üzerine görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Üç belediye başkan yardımcısı birlikte hazırlayıp, Başkan Erdoğan'a sundukları ortak istifa mektubunda, ?Gelişen olaylar üzerine mensubu bulunduğumuz MHP'nin isteği doğrultusunda aktif ve atanmış görev olan belediye başkan yardımcılığı vazifesinden istifa ediyoruz. Bundan sonra MHP belediye meclis üyesi olarak Uşak halkına hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz? ifadelerine yer verdi.

Üç belediye başkan yardımcısı istifalarını açıkladıktan sonra bugüne kadar birlikte çalıştıkları personele teşekkür edip vedalaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber