Cüzdanı çaldırdı hayatı karardı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Aralık 2010 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taylan YILDIRIM

İzmir'in çeşitli semtlerinde şubeleri bulunan bir restoran zincirinin işletmecisi Gürol İyigün'ün hayatı Temmuz'da spor salonunun dolabından cüzdanının çalınmasıyla kâbusa dönüştü.

Hırsızlığın farkına vardıktan sonra polise başvuran İyigün, kendi adıyla kayıt olunan alışveriş sitesi üzerinden cep telefonu satma vaadiyle dolandırıcılık yapıldığını öğrendi. Hakkında ilk dava dolandırıcılıktan açılan İyigün'e, adına 25 telefon hattına ait faturalar peşpeşe geldi. Hırsızın görüşmelerinin bedeli 5 bin 500 TL'ydi. Görüşmeleri kabul etmeyen Gürol İyigün'e bu kez, üç GSM operatörünce tahsilat için ayrı ayrı davalar açıldı.

?Hırsız' da oldu

Gürol İyigün hakkındaki son suçlama ise hırsızlık oldu. Hırsızın ehliyet bilgileriyle Balçova'da spor salonuna üye olduğu, buradan da iki müşterinin cüzdanlarını çaldığı ortaya çıktı.

?Hep ileride'

Ne kadar hızlı davranırsa davransın hırsızın önüne geçemediğini belirten Gürol İyigün, şunları söyledi: ?Yaptıklarını temizlemeye çalışırken yenileri karşıma çıkıyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım, hayatım karardı. Hırsızın resmi var, ama kendisi yakalanamıyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber