Donanmada 'gizli bölme' şoku

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 09 Aralık 2010 08:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Müdürlüğü'ne ?baskın' düzenleyen Ergenekon savcısı Fikret Seçen'in şüphelendiği parke taşlarının altından şoke eden belgeler çıktı

Amirallerin de bulunduğu çok sayıda TSK personelini gizli kamera ile görüntüleyerek şantaj yaptıkları ve elde ettikleri askeri belgeleri, yabancı ülkelere ilettikleri iddia edilen fuhuş çetesi soruşturması ?Gölcük Donanma Komutanlığı'na uzandı. Deniz Albay İbrahim Sezer'in liderliğindeki çeteye yönelik ihbarı değerlendiren Ergenekon savcısı Fikret Seçen, donanmada arama yaptı.

KOMUTANLIKTA ?GİZLİ BÖLME' ŞOKU

Donanma Komutanlığı'nda geçekleştirilen arama sırasında savcı Seçen ve Merkez Komutanlığı'ndan gelen askeri yetkililer, tam bir şok yaşadı. Savcı Fikret Seçen, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün zemininde parke taşlarının altında özel yapılmış gizli bir bölmenin varlığı tespit etti.

SAVCI PARKE TAŞLARINI SÖKTÜRDÜ

İddialara göre bu gizli bölmeyi yaptıran da İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli bir binbaşıydı. Savcı Seçen, hemen parke taşlarının sökülmesi talimatını verdi. Parke taşlarının sökülmesinin ardından gizli bölmede arama yapan Seçen, buraya saklanmış 10 çuval malzemeye de el koydu.

SEÇMEN LİSTELERİ BİLE VAR

El konulan malzemeler arasında çeşitli rütbedeki askerlere ait gizli kamera ve ses kayıtları, kayıt cihazları, seçmen listeleri ve çok sayıda askeri dokümanın yer aldığı öğrenildi. Askeri dokümanların içeriklerinde ise geçmiş dönemlerde yaşanmış pek çok olaya ışık tutacak bilgilerin yer aldığı iddia edildi. Savcı Seçen bu durumu tutanağa da geçirdi. ? BÜNYAMİN DEMİRKAN İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber