Ağır yaralı taşıyan ambulans kaza yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2011 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'de meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 3 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında ağır yaralanan bir kişiyi hastaneye götüren ambulans kaza yaptı. Ambulanstaki yaralı, kaza yerine çağrılan ikinci bir ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Osmaniye istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan deterjan yüklü Ali Gültekin (39) idaresindeki 27 BL 981 plakalı kamyonla Yunus Özkozanoğlu (20) idaresindeki 01 D 1988 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Gaziantep yönünden gelen Faruk Kaya (35) idaresindeki 80 ES 775 plakalı transit minibüs de kazaya karıştı. Çarpmanın etkisi ile deterjan yüklü kamyon devrilirken deterjanlar yola savruldu.

Havanın yağışlı ve sisli olmasından kaynaklandığı zannedilen kaza nedeniyle Osmaniye ? Gaziantep karayolu trafiği tek şeritten sağlandı

Kazada hayatını kaybeden ve otomobil de sıkışan Yunus Özkozanğlu'nun cesedi Osmaniye Belediyesi'ne ait arama kurtarma ekipleri tarafından çıkartıldı. Otomobilde bulunan Tuncay Kaya (31) ve kamyonet sürücüsü Faruk Kaya yaralı olarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı Serhat Gök'ü taşıyan Ahmet Keskin idaresindeki ambulans ise Kadirli yönüne giden ışıklı kavşaktan geçişi sırasında Mehmet Ak idaresindeki 80 FZ 367 plakalı minibüs ile çarpıştı. Ambulans çarpmanın etkisi ile Musa Şahin Bulvarı'ndaki orta refüje çarparak durdu. İçerisindeki ağır yaralı, olay yerine çağrılan ikinci bir ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber