Sara hastası asker hastanede hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2011 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'nin Ağa Mahallesi nüfusuna Kayıtlı Coşkun Enç isimli genç, askere gidebilmek için sakladığı Epilepsi rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti. Coşkun Enç, Düzce'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Vatani görevini yapmak üzere, 1990/3 Tertip askere giden Düzce Ağa Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Coşkun Enç, askere gidebilmek için Sara rahatsızlığını gizledi. Ankara Mamak'ta Piyade olarak görev yaptığı esnada rahatsızlanan Coşkun Enç, Kocaeli Derince Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından İstanbul GATA'ya sevk edilen Coşkun Enç, 5 ay süren tedavi ardından hayatını kaybetti.

Vatani görevini yapabilmek ve asker olabilmek için gizlediği rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi gören Coşkun Enç'in 1 buçuk yıl önce evlendiği ve 9 aylık bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Çoşkun Enç'in cenazesi, Ağa Mahallesi Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye, Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber