Bakan Çağlayan: 2B'de devlet ve millet barıştırılacak

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2011 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EKONOMİ Bakanı Zafer Çağlayan, yeni yasama döneminde '2B sorunu'nun çözüme kavuşturularak, devlet ve milletin barıştırılacağını söyledi.

Mersin'de bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti İl Teşkilatınca düzenlenen program kapsamında seçimlerin ardından teşekkür amacıyla Aydıncık İlçesi'ni ziyaret etti. İlçe girişinde kalabalık grup tarafından karşılanan Bakan Çağlayan, daha sonra partisinin ilçe teşkilatına geçti. Burada halka hitap eden Çağlayan, seçimlerde AK Parti'ye büyük destek verildiğini belirterek, Aydıncıklılara teşekkür etti.

Her zaman halkın içinde yer almaya önem verdiklerini belirten Bakan Zafer Çağlayan, "Sizler asıl olansınız, bizler ise sizlerin vekiliyiz. Sizin aranızda olmayıp da ne yapacağım? Ben bazı milletvekilleri gibi halktan kopuk olamam. Meclis'te ve yurt dışında programlar olmadığı sürece milletvekillerimizle her zaman Mersin'de ve sizin yanında olacağım. Biz Mersin'e ilk geldiğimizde bize en fazla 2 milletvekili çıkarırsınız diyorlardı. Ama biz sizlerin desteğiyle Mersin'de şampiyon olduk. Bugün CHP ve MHP'ye oy verenler de bir gün AK Partili olacak" dedi.

İnsanların hizmet, yol, su elektrik ve sağlık olanakları istediğini, bunun adresinin de AK Parti olduğunu bildiğini ifade eden Bakan Çağlayan, "AK Parti'nin çıraklıkta ve kalfalıkta neler yaptığını şöyle bir hatırlayın. Ardından da ustalık döneminde neler yapacağını siz tahmin edin. Biz ilk iktidara gelirken yüzde 34, ardından yüzde 47, son olarak da yüzde 50 oy aldık. Ufukta en az yüzde 60 var. Bunun için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Halkın 2B arazileri ile ilgili yaşadığı sorunlarına da değinen Çağlayan, "Meclis açılır açılmaz '2B sorunu' konuşulacak ve çözüme kavuşturulacak. Devlet ve millet barıştırılacak" dedi.

İlçede yat limanı oluşturulması yönünde taleplerle ilgili de Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü yetkilileriyle konuyu görüştüğünü vurgulayan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Aydıncık'ta tamamen devlet desteğiyle yat limanı oluşturulması için çalışmalara başlanması yönünde talimat verdiğini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber