Milli Eğitim Komisyonu tartışmayla başladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis Milli Eğitim Komisyonu 4+4+4 teklifi mesaisine başladı. Komisyonda çok sayıda milletvekilinin ayakta kalması tartışma konusu oldu.

Meclis Milli Eğitim Komisyonu, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı başkanlığında saat 14.15'te toplandı.

Komisyona ilginin çok olması nedeniyle çok sayıda milletvekili ayakta kaldı. Komisyona Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'de katıldı.

VEKİLLER AYAKTA KALDI

Komisyonda çok sayıda milletvekilinin ayakta kalması tartışma konusu oldu. CHP'li vekiller, "Meclis'te bir sürü büyük salon var" diyerek tepki gösterdi. Bazı milletvekilleri daha büyük salonda toplantı yapılmasını istedi.

Bazı milletvekilleri "Lüften bizim de oturmamızı temin edin" diyerek tepki gösterdi. Kimi milletvekilleri ise "Ayıp bir şey bu", "Gözünüz görmüyor mu", "Meclis'in bahçesinde yapalım, Genel Kurul'da yapalım" dedi. CHP'li Nur Serter, ise "Baskı yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

YER TARTIŞMASI ÇIKTI, TOPLANTI BAŞLAYAMADI

Yer tartışması nedeniyle toplantıya geçilememesi de gerginliğe neden oldu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Zamanın gecikmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz, bu arkadaşlarımız konuşmak istiyor, bu arkadaşlar nasıl konuşacak. 20 dakikadır bunu tartışıyoruz. Siz diyorsunuz ki burada kürsü yok diyorsunuz" dedi.

Ak Parti grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Burası komisyon odası" deyince İnce, "Burada kürsü olmaması değiştirmez. Kürsüden kurtardık demek niyet okumaktır" dedi.

Yer tartışmaların ardından Başkan Nabi Avcı toplantıyı açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber