Çekmeköy'de kaybolan 2 çocuk bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2012 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çekmeköy'de yakınlarıyla birlikte piknik yapmak için gittikleri ormanlık alanda kaybolan 2 çocuk bulundu.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 15 kişilik bir grup, sabah saatlerinde piknik yapmak üzere Çekmeköy Taşdelen Mesire Alanı'na geldi. Grubun içerisinde bulunan Gamze Şahin (16) ve Asım Furkan Tambaş (7) saat 11.30 sıralarında dolaşmak üzere bulundukları yerden ayrıldı. Bir süre sonra çocuklarının yanlarında olmadıklarını fark eden 7 yaşındaki Asım Furkan Tambaş'ın ailesi, uzun süre çevrede 2 çocuğu aradı. Ancak tüm arayışlarına rağmen çocukları bulamayan aile, daha sonra polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç ile birçok polis ekibi olay yerine geldi. Arama çalışmalarına AKUT'ta da haber verildi.

GEZİNTİ YAPARKEN KAYBOLDULAR

Polis ekipleri, kaybolan her iki çocuğun bulunması için adeta seferber oldu. Aralıksız arama çalışmaları akşam saatlerinde sonuç verdi. Çocuklar kendisilerini arayan polis ekipleri tarafından bulundu. Kaybolan çocukların ormanlık alanda gezinti yaparken bilmeden Alemdağ istikametine gittikleri ve bir süre sonra piknik alanından çıkıp yollarını kaybettikleri anlaşıldı. Geldikleri yöne yönelen çocukların, piknik alanı çevresinde kendilerini arayan polis ekipleri tarafından bulundu. Ardından polis aracına

bindirilen çocukların ailelerine bilgi verildi. Daha sonra çocuklar aileleriyle birlikte Çekmeköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaybolan çocuklar gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kayıp çocuklar burada alınacak olan ifadelerinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber