Metapanel, Güneydoğu'nun tek sandviç panelini üretiyor

Güneydoğu'nun ilk ve tek sandviç panel sistemi olan Metapanel, gerek iç piyasada gerekse dış piyasada emin adımlarla yoluna devam ediyor. Hem alüminyum hem de demirden sandviç panel üreten Metapanel, çatı ve panel anlayışını tamamen değiştiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Metapanel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldız, ?2001 yılında Metapanel'i kurduklarını, daha önce PVC alanında 11 yıl hizmet verdiklerini hatırlattı. Bu konuda oldukça deneyimli olduklarını kaydeden Yıldız, "Biz burada sandviç panel üretiyoruz. Sandviç panel, iki kat boyalı galvaniz saç veya alüminyum levha arasına muhtelif kalınlık ve yoğunlukta poliüretan lged uygulanarak imal edilen kompozit çatı ve cephe kaplama malzemesidir. Yalıtım malzemesi olarak poliüretan sert köpük kullanılır. Kullanıldığı alanlarda oldukça yüksek bir ısı-su-ses yalıtımı sağlar, nem yoğunlaşmasını önler. İstenilen boyda üretilebilen paneller sayesinde, özellikle üretim maksatlı işletmelerde, sorunsuz ve süratle monte edilebilir.'' diye konuştu.

2 bin 500'ü açık, 7 bin 500'ü kapalı alan olmak üzere toplamda 10 bin metrekare devasal alanda hizmet verdiklerini belirten Yıldız, şirket hakkında şu bilgileri verdi: ?Metapanel'i tamamen öz sermayemizle kurduk. Sektörde yeni olmamıza rağmen günlük üretim kapasitemiz 12 bin metrekaredir. Panel sistemiyle hem ısı tasarrufu hem de enerji tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. Bölgede bu anlamda üretim yapan tek firmayız. Ürünlerimiz yangına karşı muhafazalıdır. Üretimlerimizin yüzde ellisini iç piyasa, yüzde ellisini de Ortadoğu ülkelerine gönderiyoruz. Çok iyi talep var. Biz de işimizi mükemmele yakın şekilde yapıyoruz. Tabi, mevsim kış olduğu için hedeflediğimiz rakamlara ulaşamadık, ama önümüz yaz ve bu yaz panel üretiminde rekor kıracağız.''

2012'de genel olarak reklam ve tanıtıma ağırlık vereceklerinin altını çizen Yıldız, ??Reklam ve tanıtım konusunda eksikliklerimiz var. Sonuç olarak yeni bir firmayız. Tanıtım konusunda gerek Ortadoğu bölgeleri gerekse iç piyasada çalışmalar yapacağız. Ayrıca bayilik oluşumlarına da gittik. Bayilik verdiğimiz bölgelere ürünlerimizi gönderip, uygulama kısımlarını firmaya bırakıyoruz. Fakat eksiklikler yaşandığı takdirde hem teknik ekip olarak hem de uygulama olarak her türlü desteği veriyoruz. Yaptığımız iş teknik ve üretim olarak zor bir iş olsa da kimsemin yapamadığını yapmak bizi sevindiriyor. Bütün bunların dışında yurt dışı fuarlarına katılmaya özen gösteriyoruz. Yenilikleri takip etmek gerek.'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber