Eruh Gençlik Merkezi Türkiye finallerinde

Nevşehir Göreme'de yapılan gençlik merkezleri arası Türk halk müziği ve Türk halk oyunları grup yarışmalarında başarılı olan Eruh Gençlik Merkezi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplam 11 il, 23 takımın ve yaklaşık 700 kişinin katıldığı yarışmalarda Türk Halk Oyunları 13-17 yaş ve 18-24 yaş kategorilerinde iki dalda birden derece yapan Eruh Gençlik Merkezi haziran ayı içerisinde yapılacak finallere katılacağı belirtildi. Yarışma ile ilgili bilgi veren Eruh Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Barış Kezer, "Eruh ilçemiz ve gençliği adına çok önemli bir organizasyona iştirak ettik. İlk defa katıldığımız bu etkinlikte başarıdan çok bizi en çok mutlu eden olay orada bulunan yerli ve yabancı herkesin Eruh'umuz ile ilgili son derece olumlu bir izlenim elde etmeleri oldu. Yarışmaya götürdüğümüz 70 gencimizin orada yaşadığı güzellikler bu tür etkinliklerin ne kadar isabetli olduğunun en güzel kanıtıydı. Bununla beraber yarışmaya katıldığımız bütün dal ve kategorilerde finallere kalmış olmak bizleri daha da gururlandırdı. Eruh Gençlik Merkezi olarak Haziran ayı içerisinde yapılacak finallerde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.? dedi.

Eruh Gençlik Merkezi, Türk halk oyunları finalleri gençler kategorisinde 1 -2 Haziran tarihlerinde Muğla Marmaris'te; büyükler kategorisinde 8-9 Haziran tarihlerinde Nevşehir Göreme'de; Türk halk müziği finallerinde 27-8 Haziran tarihlerinde Hatay ilinde Siirt'i temsil edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber