Türkiye Beyazay Derneği, engellileri yatırımcılarla buluşturuyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan 'Eengelsiz e-ticaret Projesi(ee-ticaret) kapsamında Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş önderliğinde, 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü 'Girişime Girişim' başlıklı konferans ve sertifikalı girişimcilik eğitimi düzenlenecek.

Ee-ticaret projesi kapsamında eğitim alan engelliler başta olmak üzere tüm engelliler faydalanabilecek. Eğitime katılmak isteyenler www.ee-ticaret.com sitesinden başvuru formunu eksiksiz doldurarak kayıt yaptırabilir. Girişimcilik eğitimine katılanlar sertifika almaya hak kazanacaklar. İstanbul dışından eğitimden faydalanmak isteyen engelliler için konferans ve eğitim Facebook üzerinden canlı yayınlanacak.

Bu organizasyonla girişimcilik eğitimi alan engelliler, 27 Haziran' da düzenlenecek Türkiye' nin ilk 'Engelli Start-up Forumu'na hazırlanma ve iş fikirlerinin, melek yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi fırsatını yakalayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber