Kendisini 'AK Parti İstanbul Milletvekili' olarak tanıtıp, dolandırmaya çalıştı!

Sinop'ta kendisini 'AK Parti İstanbul Milletvekili' olarak tanıtan ve tanıştığı kişileri dolandırmaya çalıştığı ileri sürülen 47 yaşındaki G.Y., gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 23:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop'ta kendisini 'AK Parti İstanbul Milletvekili' olarak tanıtarak bir otele yerleşen evli ve 2 çocuk babası G.Y., bir kişiyi kandırıp kendisine danışman yaptı. G.Y., daha sonra lüks bir otomobil kiralayarak, yakasına taktığı AK Parti rozetiyle iş yerlerini dolaşıp, vaatlerde bulunmaya başladı. İddialara göre, kente otel yapacağını, bunun için yer aradığını, yatırımcılar aradığını söyleyerek dolandırıcılık yapmaya kalkışan G.Y., durumun fark edilmesi üzerine polise şikayet edildi.

G.Y., kiraladığı otomobilin önünü kesen polise de kendisini 'AK Parti İstanbul Milletvekili' olarak tanıttı. Ancak polis, milletvekili kimliğini göstermesini istedi. Kimliğinin otelde kaldığını söyleyen G.Y. gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin, 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. İfadesinde kimseyi kandırmak istemediği belirten G.Y., iş yapmak için Sinop'a geldiğini ileri sürerek, "Milletvekiliyim deyince ilgi gösterip, bilgi veriyorlar. Dolandırıcılık kastım yoktu" dedi. G.Y. ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber