Hayırsever işadamı ilköğretim okuluna spor salonu yaptıracak

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah beldesindeki ilköğretim okuluna, hayırsever işadamı Zahit Şükrü Ezim tarafından olimpik ölçülerde kapalı spor salonu yaptırılacak. Geçen yıl da bir okul yaptıran hayırsever işadamı eğitime desteğinin süreceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Valiliği'nde spor salonunun yaptırılmasıyla ilgili protokol imza töreni düzenlendi. Törene, Vali Şahabettin Harput, hayırsever iş adamı Zahit Şükrü Ezim ve eşi ile İnegöl Kaymakamı Aziz İnce, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman da katıldı.

Eğitimin bir milletin geleceği adına en önemli olduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, ?Bir ülkenin geleceği iyi eğitilmiş, sağlam karakterli insanlarla mümkündür. Geleceğe ait büyük planlarımız varsa bu ancak sağlam karakterli insanlarla mümkün olacaktır. Bunları yetiştirmek de hiç şüphesiz sosyal donatılarıyla, gerekli her türlü teknik aletleriyle donatılmış, çocuklarımızı maddi manevi yönden en güzel şekilde yetiştirecek standart eğitim koşullarına sahip okullarla olur.? dedi.

Bu anlamda devletin imkânlarını sonuna kadar kullanmasına rağmen artan nüfusla birlikte henüz istenilen standardın yakalanamadığına dikkat çeken Harput, ?Bunun içinde hayırsever vatandaşlarımızın eğitim alanında yaptığı katkılar bizim için fevkalade önemli. Burada şu da önemli; vermenin zevkini almak. Bu hayırsever iş adamımız Zahit Şükrü Ezim de bu zevki tatmış ki daha önce okul yaptırmıştı. İşte şimdi de spor salonu yaptırıyor. Ben kendisine ve değerli eşlerine çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH BU SON OLMAYACAK"

İşadamı Zahit Şükrü Ezim ise "Geçen yıl bir protokol yapmıştık, bunun da devamının geleceğini söylemiştik. Bugün de onun devamı olan bu protokolü imzalıyoruz. Bu da inşallah son olmayacak. Burada paramızı ilçemizde kazanıyoruz ve ilçemize harcamaya devam edeceğiz. Bize bu fırsatı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Hayırsever vatandaş Zahit Şükrü Ezim tarafından yaptırılacak spor salonu, Cerrah Belediyesi tarafından tahsis edilen 840 metrekare alanda 300 kişilik olarak inşaa edilecek. Soyunma odaları ve duş yerlerinin de bulunacağı olimpik ölçülerdeki spor salonunun 29 Ekim 2012 Cumhuriyet Bayramı'nda tamamlanacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber