Darende'nin tanıtımına yönelik faaliyetler

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçenin tanıtımına yönelik faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aktaş, yaptığı açıklamada, hazırladıkları "Turizmle Gelişen, Turizmi Gelişen Darende" adlı projenin, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklendiğini belirtti.

Bu proje kapsamında, çeşitli illeri kapsayan tanıtım atağının sürdürüldüğünü ifade eden Aktaş, ilçeye olan ilgiyi artırmayı planladıklarını belirterek, "Her geçen gün ilçemizdeki tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerimizi ziyaret edenlerin sayısı artmaktadır. Yapılan çalışmalarla bu sayının daha da artırılması hedeflenmektedir" dedi.

Proje kapsamında Ankara başta olmak üzere Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş gibi illerde tanıtım faaliyetleri yapacaklarını kaydeden Aktaş, ayrıca yeni aktiviteler oluşturmak amacıyla akarsu kanosu ve Atv safari motorlarının alımını yaptıklarını bildirdi.

Son yıllardaki turizm projeleriyle Malatya'nın ve bölgenin cazibe merkezi haline geldiği belirtilen Darende, Malatya ve çevre illerde tanıtılıyor. Led ekran, megalight ve bilboardlara görsel ilanlar verilerek, yörenin turistik ve kültürel değerlerine dikkat çekiliyor.

Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber