Saldırının izleri, gün ışığıyla ortaya çıktı

Sarıyer'de, 2 teröristin saldırısına uğrayan İstinye Polis Merkezi'nde, gece yaşanan olayın izleri gün ışığıyla ortaya çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evlerinin camından saldırıya tanık olan çift, saldırıyı ve polisin teröristlere verdiği karşılığı anlattı. iPolis Merkezi'nin ve çevredeki binaların duvarlarındaki mermi izleri de dikkat çekti.

Dün saat 23.00 sıralarında İstinye Polis Merkezi'ne 2 terörist tarafından silahlı ve bombalı saldırıda bulunulmuştu. Teröristlerden birinin öldürüldüğü, diğerinin ise kaçmayı başardığı olayın izleri gün ışığıyla ortaya çıktı. Polis merkezinin kapısı, nöbetçi kulübesi ve çevredeki binanın duvarlarındaki mermi izleri dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından kalan izler ve cam kırıkları da olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Polisin söz konusu karakol ve çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor. Bir polis helikopterinin de bölgede uçuş yaptığı görüldü. Polis, karakolun bulunduğu sokak ve yakınında sokaklara insanların girmesine izin vermiyor.

Bu arada, saldırının yaşandığı saatlerde evlerinde bulunan ve silah sesleri üzerine pencereye koşan Burhan ve Hülya Bilgi çifti, yaşananları anlattı. Kurşun sesleri üzerine pencereden dışarı baktıklarını anlatan Bilgi çifti, ? Önce silah sesleri duyduk. Daha sonra el bombası attılar. Biri vurulmuştu yerde yatıyordu. Sırtında bir çanta vardı vurulan kişinin. Polisler, ?Çantaya dokunmayın' diye bağırıyordu. Bir tanesi el bombasını attıktan sonra kaçtı. Bomba atılan yerden dumanlar çıktı. Kaçan kişinin başında şapka vardı.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber