Vakfıkebir Devlet Hastanesi bir ay içerisinde yeni binasına taşınacak

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde devlet hastanesi, bir ay içerisinde yeni binasında tam teşekküllü olarak hizmete başlayacak. Eski bina ise yıkılarak yeniden yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı'nın haziran ayı 'İlçe Danışma Meclisi Toplantısı' yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, devam eden yatırımlarla alakalı bilgi verdi. İskenderoğlu, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin bir ay içerisinde yeni binasında tam teşekküllü olarak hizmete başlayacağını ve daha sonra hastanenin eski bölümü yıkılarak yeniden yapılacağını belirtti.

İskenderoğlu, ilçedeki yatırımlar hakkında şunları söyledi: ?Birkaç yıl önce yüzde 35-40 kapasite ile çalışan hastanemiz bugün tamamlanmış, doktor kadrosu ve teknik techizatı ile birlikte yüzde 90 doluluk oranı ile bölgemize hizmet etmektedir. Yine yıllardır beklediğimiz harabe haldeki Tarım İlçe Müdürlüğü binasının da 18 Haziran'da Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde ihalesi yapıldı. Bir yıl gibi kısa bir sürede inşaatı bitirip hem çalışanların hem de Vakfıkebir halkının hizmetine sunacağız. Yine TÜREM olarak bildiğimiz Turizm Eğitim Merkezi inşaatı için çalışmalar başlamış, şu anda arsa üzerindeki ağaçların kesim işlemleri devam etmektedir. Geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürü, Çevre Şehircilik İl Müdürü ve Kaymakam Bey ile beraber bina yerleşimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur.?

Toplantıda söz alan Yalıköy Belde Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, ?Göreve geldiğimiz gün Vakfıkebir İcra Dairesi'nin önünden geçemiyorduk. Allah'a şükür, 400 bin TL civarındaki borcumuzu ödeyerek başladığımız işe Yalıköy Dere ıslahı ve bu yıl içerisinde de 12 km yol betonlaması ile devam edeceğiz. Yine İller Bankası ile yapılan protokol neticesinde 50 hibe ile beldemizin tüm kanalizasyon sorununu çözeceğiz ve beldemizi modern bir hale getireceğiz.? dedi.

İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hayati Er de konuşmasında, AK Parti'nin 7 milyon üye ile Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, hedeflerinin çok daha büyük olduğunu, biraz daha gayret göstermeleri gerektiğini dile getirdi. erek Teşkilatlar olarak bizlerin biraz daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini ifade etti. Er, Vakfıkebir'in de AK Parti Belediyeciliği ile buluşma zamanının artık geldiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya Yalıköy Belde Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, İl Yönetiminden Yerel Yönetimler Başkanı Hayati Er, Ekrem Üçüncü, Leyla Yavuz, Ahmet Bektaş, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Yalıköy Belde Başkanı Bilal Furuncu, ilçe yönetimi kadın kolları gençlik kolları il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber