Hayrabolu MYO'da mezuniyet coşkusu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meslek Yüksek Okulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Eğitimin gelişmişliği göstergesi olduğunu aynı zamanda yöre ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirten Kaymakam Tamer Orhan, ?İlçemizdeki MYO'nun son yıllardaki cazibesinin artarak, gelişmesi çok sevindirici bir durum. Okulun açmış olduğu bölümlerde yetişen gençlerimiz hem bölgenin hem de ülkenin çeşitli sektörlerdeki ara eleman ihtiyacını karşılayacaktır.? dedi.

Belediye Başkanı Hasan İrtem'de konuşmasında, kurum olarak MYO'ya her zaman olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Hayrabolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Mustafa Mirik'te konuşmasında, başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek, öğrenci ve velilerini tebrik ederek, iyi bir gelecek temennisinde bulundu.

Tören sonunda MYO'dan 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında 7 bölümde okuyan mezun olan 150 öğrenciye okul bitirme belgeleri NKÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet İstanbulluoğlu, Kaymakam, Orhan, Belediye Başkanı İrtem, , NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Aslan , Hayrabolu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Mirik tarafından verildi.

Törene öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber