Çiftçinin tarlasına el koyan tefeci çetesi çökertildi

Adana'da jandarma ekipleri, zor durumdaki çiftçilere faizle para vererek, borcunu zamanında ödeyemeyenleri tehdit ederek tarlalarına ve evlerine zorla el koyan 7 kişilik çeteye operasyon düzenledi. Adliyeye çıkartılan zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma ekipleri kentte çitçilik ve çeşitli ticaret işleriyle uğraşan zor durumdaki kişilere senet karşılığında faizle para vererek borcunu zamanında ödeyemeyen kişilere tehdit, baskı ve cebir oluşturarak tarlalarına ve evlerine zorla el koyan 7 kişilik çeteye operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerindeki 11 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. yapılan operasyonda örgüt lideri F.S. ile örgüt üyeleri N.Ç., K.Ç., B.Ç., M.A., G.S. ve F.U. gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 1 tabanca, 2 şarjör, 67 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 332 adet senet, 12 adet tapu, 7 adet alacak-verecek hesaplarının tutulduğu ajanda, 9 adet cep telefonu, 9 adet sim kart ele geçirildi.

Adliyeye çıkartılan şüphelilerden örgüt lideri F.S. ile örgüt üyeleri N.Ç. ve K.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber