Düğüne gönderdiği maketini görünce kendisi de şaşırdı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, yakın arkadaşının sünnet düğününe katılamayıp boydan çekilmiş fotoğrafından yaptırdığı maketini gönderen Ramazan Filiz İHA'ya konuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maketiyle günün konusu olan Ramazan Filiz, şehir dışından döndüğü Dursunbey'de kendi maketini ilk defa görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Dursunbey'de hafta sonu yapılan sünnet düğününde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşanmıştı. Akrabasının Bursa'daki düğününe gittiği için Dursunbey'de aynı gün yapılan arkadaşının çocuğunun sünnetine katılamayan Ramazan Filiz ilginç bir yola başvurdu. Fotoğraftan maketini yaptırıp düğüne gönderdi. Düğün solanu girişinde Ramazan Filiz'i gören arkadaşları, selam verdikleri Ramazan Filiz'in elini duvara dayayıp öylece bakmasına şaşırdılar. Konuştukları halde cevap alamayınca yanına gittikleri arkadaşlarının gerçek değil fotoğraf maketi olduğunu anlayınca arkadaşları hem şaşırdı, hem güldü. Verdikleri selamı almayınca gönül koydukları Ramazan Filiz'in gerçek değil maket olduğunu fark eden düğün sahibi ve davetliler, Ramazan'ı bu ince düşüncesinden dolayı tebrik etti.

Bursa'daki akrabasının düğününden Dursunbey'e dönen Filiz, İHA muhabirine maket olayını anlattı. Davete maketiyle katılmasının bu kadar ilgi ile karşılanacağını beklemediğini söyleyen Ramazan Filiz, Dursunbey ilçesinde aynı kurumda çalıştığı yakın arkadaşının düğününe katılamadığı için üzüntü duyduğunu, bu fikir sayesinde arkadaşına unutulmaz bir anı yaşatmak istediğini söyledi. Filiz, arkadaşlarının bu ilginç düşüncesinden dolayı kendisini tebrik yağmuruna tuttuğunu anlattı. Belki de bu tür davetlerde yeni bir adete öncülük edecek bu ilginç fikrin sahibi Ramazan Filiz, bundan sonra da katılamayacağı düğün ve benzeri davetlere bu maketini gönderebileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber