Cinayeti biten esrar tartışmasına 3 ayrı müebbet talebi

Bursa'da kendilerinden esrar almak istediği için tartıştıkları şahsı göğsünden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı hakkında 3 ayrı müebbet hapis talebiyle dava açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, 27 Nisan'da merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi Yapraklı Sokak üzerinde meydana geldi. 168 promül alkollü olan Cihan Y. (39), esrar almak için gittiği mahalledeki kişilerden ret cevabı alınca tartışmaya başladı. Bir anda büyüyen kavga, diğer mahalle sakinlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Fakat Cihan Y.'nin kavga ettiği kişilere küfrettiği iddiaları ortamı daha da gerginleştirdi. Biri yaşı küçük 4 kişi tarafından tekrar darp edilen Cihan Y. zanlılardan Ö.Ü.'nün hışmına uğradı. Zanlı Ö.Ü. kelebek tabir edilen bıçağı tartıştıkları Cihan Y.'nin göğsüne sapladı. Olaydan sonra şüpheliler firar ederken, hastaneye kaldırılan Cihan Y. kurtarılamadı. Cinayet masası dedektifleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilen ve kavgada kelebek tabir edilen bıçağı kullandığı tespit edilen Ö.Ü. (26) ve arkadaşı E.Ç. (18) tutuklanırken, kardeşi O.Ü. (21) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savcılığın 2'si tutuklu 3 şüpheli hakkında olayla alakalı soruşturması sona erdi. Savcı, cinayeti işlediği iddia edilen Ö.Ü. ile birlikte kavgada maktulü darp ederek savunma yapmasını engelledikleri gerekçesiyle diğer sanıklar E.Ç. ve O.Ü. hakkında da "kasten adam öldürmek" suçundan ayrı ayrı müebbet hapis talebiyle dava açtı.

Zanlılar önümüzdeki günlerde 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber