Dur ihtarına uymayan alkollü kadın dehşet saçtı: 1 ölü 4 yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaralamalı trafik kazasına müdahale eden jandarmanın aldığı yol emniyetini kendisini yakalamak için yapılan arama sanan alkollü bayan sürücü dehşet saçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaçmaya çalışan bayan sürücünün çarptığı motosikletlinin hayatını kaybettiği kazada 4 kişi de yaralanırken; yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan'dan Nazilli istikametine gelmekte olan Necati Aydındoğan (35) idaresindeki araç, Nazilli istikametinden gelerek ani dönüş yapan plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen motosikletliye çarpmamak için frene bastı. Motosiklet ve diğer araca çarpmaktan kurtulan Aydındoğan'ın otomobili yaklaşık 60 sürüklendikten sonra elektrik direğine çarpıp taklalar atarak durabildi. Kazada yaralanarak yola savrulan sürücü Necati Aydındoğan ve yanındaki polis memuru Birol İ'nin imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Yaralılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı.

DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Kaza nedeniyle Nazilli-Bozdoğan karayolu kontrollü olarak tek şeritten trafiğe açıldı. Jandarma ekiplerinin ?Yavaşla ve Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz bayan sürücü Pınar K. (28) yönetimindeki 09 PV 377 plakalı otomobil, karşıdan geçiş izni verilen Mehmet Emirtaş (46) idaresindeki 09 RB 751 plakalı motosiklete çarptı. Hızını alamayan araç motosikletin ardından devrilen direği kenara çeken AYDEM'e ait çekiciye arkadan çarparak durabildi.

Meydana gelen ikinci kazada çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre uzağa fırlayan motosiklet sürücüsü Mehmet Emirtaş ağır olmak üzere araç sürücüsü Pınar K. ve yanında yolcu olarak bulunan Şenol Ş. (27) de yaralandı.

Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen ve yol boyunca kalp masajı yapılan Emirtaş, yolda hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan Pınar K'nın 143,7 ve beraberindeki Şenol Ş.in ise 162,8 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ayakta tedavi edilen Şenol Ş. taburcu edilirken; Pınar K'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Emirtaş'ın cenazesi Cumhuriyet Savcılığınca yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildi.

BAYAN SÜRÜCÜ KAVGADAN KAÇIYORMUŞ

Jandarmanın dur ihtarına uymayarak 1 kişinin ölümüne neden olan Pınar K. ile beraberindeki Şenol Ş'nin, Nazilli'ye 11 kilometre uzaklıktaki Kocakesik köyünde kavga olayına karıştığı tespit edildi. Bir gazinoda şarkıcılık yaptığı öğrenilen Pınar K. ile garsonluk yapan Şenol Ş'nin Kocakesik köyünde Şenol Ş'nin eski kayınbiraderi Zekeriya C. ile tartıştığı ve çıkan kavgada Pınar K'nin biber gazı kullanarak Zekeriya C'yi etkisiz hale getirerek olay yerinden kaçtıkları ifade edildi.

Alkollü olan ve ehliyeti bulunmayan Pınar K'nin; kazaya müdahale eden jandarmanın kendisini yakalamak için ?dur' ihtarı yaptığını sanarak kaçmaya çalıştığı ve bu yüzden kazaya neden olduğunu söylediği iddia edildi.

1 kişinin öldüğü ve 1'si ağır olmak üzere 4 kişinin de yaralandığı iki ayrı trafik kazasında jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz bayan sürücünün dur ihtarına uymayışı, hızlanarak motosiklete ve çekiciye çarpışı ile kaza sırasında savrulan araçların ve dur ihtarı veren askeri personellerin, kazadan kıl payı kurtuldukları da saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber