Vali Harput'tan çalışanlara: Mesait bitti, iş bitti yok, iş biter mesai biter

Bursa Valisi Şahabettin Harput, ?Türkiye'nin çok önemli 2023 hedefleri var. Bu yolda ?Mesai bitti, iş bitti' kavramı yok, iş biter mesai biter, bizim işimiz odur. Başka türlü biz bu hedefe ulaşamayız. Biz mesai kavramını atacağız.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Şahabettin Harput'un başkanlığında yapıldı. Çarşamba Valilik binasında yapılan toplantıya Bursa Valisi Şahabettin Harput'un yanı sıra, milletvekilleri, belediye başkanları, kurum müdürleri, üniversitelerden yetkililer ve ilgili birim temsilcileri katıldı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Vali Şahabettin Harput, Bursa'da 450 projenin yürütülmekte olduğunu belirterek, ?Bursa'da şu anda 450 proje uygulanmakta. Bu projeler için 2011 yılı itibari ile 3 milyar 929 milyon 463 TL harcandı. Projeler için 2012 yılı için ise 909 milyon TL ödenek ayrıldı.? ifadelerini kullandı. Bu projelere Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunun dahil olmadığını anlatan Vali Şahabettin Harput, ekonomik kalkınmada ve büyüme olarak çok önemli bir süreç yaşandığını belirtti. Harput, bu süreçte Türkiye'nin demokratikleşme ve sivilleşmenin yanında ekonomik kalkınma alanında da büyük başarılar elde edildiğini kaydetti.

MESAİ BİTTİ İŞ BİTTİ OLMAZ, İŞ BİTER MESAİ BİTER

Kamu çalışanlarından işlerin yürütülmesi konusunda mesai kavramına takılmamalarını isteyen Vali Şahabettin Harput, ?Türkiye'nin çok önemli hedefleri var. Bu yolda ?Mesai bitti, iş bitti' kavramı yok, iş biter mesai biter, bizim işimiz odur. Gece uykumuz gelinceye kadar bizim mesai biter. Başka türlü biz bu hedefe ulaşamayız.? şeklinde konuştu. Projelerin zamanında hazırlanarak ödeneklerin kullanılmasını isteyen Şahabettin Harput, ?'Projeyi hazırlayamadım ve ihaleyi yapamadık ve ihale süresini kaçırdık iş gelecek seneye kaldı' savunmasını kabul edemem. Zaten kısıtlı ödeneklerle büyük sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bir de mevcut ödenekleri bir kısım şeylere takılıp kullanamazsak bunun kabul ve izahı mümkün değildir.? diye konuştu.

Hızlı trenin temelini bayramdan sonra atmayı hedeflediklerin müjdeleyen Vali Şahabettin Harput, Bursa Havayolu'nun da hızla ilerlediğine dikkat çekti.

Vali Şahabettin Harput'un ardından kurum yetkilileri projeleri ve gelinen son noktalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber