Basınevleri Mahallesi sakinleri, iftarda buluştu

Keçiören Belediyesi tarafından dört yıldır gerçekleştirilen 'Mahallede İftar Var' programları bu yıl da sürdürülüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyenin ikinci mahalle iftarı Basınevleri Mahallesi'nde yapıldı. Gülhane İlköğretim Okulu bahçesindeki iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

İftarda bir konuşma yapan Başkan Ak, mahalleliyle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Hep beraber aynı sofranın etrafında buluşuyoruz. Böylesine güzel bir ortamda olmaktan çok mutlu oluyorum. Ramazan'ı Keçiören'de dolu dolu yaşıyoruz. Şehir yaşantısında zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. Hep birlikte dayanışma içinde ve kaynaşma halinde olmamız gerekiyor. Biz de mahalle iftarlarımızda böyle bir vesile oluşturuyoruz. Tüm mahalleliyle bir araya gelerek Ramazan'ın ruhuna uygun bir birliktelik oluşturuyoruz." dedi.

Basınevleri Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programının ardından katılımcılara Karagöz ve Hacivat gösterisi sunuldu. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen kukla gösterisiyle minikler doyasıya eğlendi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da çocukların sevincine ortak olarak onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Dört yıldır vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı 'Mahallede İftar Var' programları bu yıl da 12 farklı mahallede gerçekleştiriliyor. Mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu iftarların programı ise şöyle: "27 Temmuz Cuma Mestan Sokak-Aşağı Eğlence, 28 Temmuz Cumartesi Bağlum Belediye Binası Önü, 30 Temmuz Pazartesi Ayvalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Perşembe Osmanlı İş Merkezi Yanı Pazar Yeri-Etlik, 4 Ağustos Cumartesi Ufuktepe Pazar Yeri, 6 Ağustos Pazartesi Aktepe Pazar Yeri, 10 Ağustos Cuma Yükseltepe KEÇMEK Önü, 12 Ağustos Pazar Osman Hamdi İlköğretim Okulu Bahçesi-Pınarbaşı, 13 Ağustos Pazartesi Yunus Emre Kültür Merkezi Önü-İncirli."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber