İlkadım Belediyesi yetkilileri kapı kapı dolaşıp dert dinliyor

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi kurduğu özel bir ekiple vatandaşların evlilik yıl dönümlerini kutlama bahanesiyle kapılarını çalıp dertlerini dinliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerel yönetimler nezdinde ilk defa uygulanan proje kapsamında üç aylık bir çalışma dönemi geçiren İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi çalışanları, kapı kapı dolaşarak ilçe halkının bu özel günlerini kutluyor. Türkiye'de bir ilk olan proje kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın kutlama mesajının yer aldığı bir mektup ve gül ile evlerin kapısını çalan belediye personeli, çiftlerin evliliklerini kutlayıp hatırlarını soruyor.

Haftanın yedi günü çiftlerin evlilik yıl dönümünü kutlayan ekipler, çiftlerin sevinç ve şaşkınlıklarına ortak oluyor. Kimi ziyaretlerde ise evlilik yıl dönümlerini hatırlamayan çiftler, Başkan Necattin Demirtaş'ı arayarak teşekkürlerini iletiyor. Belediyenin bu güzel organizasyonu ve jesti karşısında duygu dolu anlar yaşayan vatandaşlar böyle bir projeyi uygulamaya koyan İlkadım Belediyesi'ni kutluyor.

Uygulama kapsamında çözüm merkezi çalışanlarını ile birlikte sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yeliz-Hüseyin Görmez çiftinin evine giderek evlilik yıl dönümlerini kutladı. Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelmeyi bahane ederek bu tür organizasyonlar yaptıklarını ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, ailenin toplumun temeli olduğunu, vatandaşların bu özel günlerini hatırlatarak sevgi ortamını tesis etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber